Lezingen Bij Yossi aan tafel

Door een lezer

Typ hier de tekst van uw bericht: Kennismaking met het Jodendom en het oude testament. Het Jodendom is gebaseerd op het oude testament. Het is niet alleen een religie, maar ook een volk en een beschaving die diepe wortels heeft in Europa en in Nederland. Deze reeks lezingen wordt gegeven om een idee te geven wat het Jodendom inhoud als godsdienst, volk en levenswijsheid. Tijdens deze lezingen zullen onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen: - De geschiedenis en definitie van het Jodendom - De Joodse leer - Het Joodse jaar met alle bijbehorende feestdagen Het doel van deze reeks lezingen is om duidelijker te maken waarom de vraag in het Jodendom centraal staat en waarom het Joodse volk bekend staat als het volk van het boek, De lezingen vinden elke zondagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur plaats in Cuijk en worden verzorgd met een dia presentatie. Uiteraard staat de koffie en thee met koekjes klaar. De sfeer is open en vrijblijvend waarin de cursisten altijd de ruimte krijgen om vragen te stellen. Kosten p.p. 10 euro per lezing. Voor meer informatie kunt u gerust bellen (06-15153302) of mailen (yossi.katevushnik@gmail.com).

|Doorsturen

Marktpleinbericht plaatsen

Heeft u iets te koop, bent u op zoek naar iets bepaalds, wilt u een cursus plaatsen of wilt u iets anders mededelen? Dit kunt u gratis online plaatsen in onze Marktpleinberichten.

Dit formulier is bedoeld voor de online plaatsing van je Marktpleinbericht. Wil je deze daarnaast tevens in de krant plaatsen? Na verzending van dit formulier kun je de doorplaatsing naar de krant meteen aanvragen en bestellen.