Ravenstein

Voertuig strandt in Marktstraat, andere auto aangetroffen in Reek

Hollywoodtaferelen in Ravenstein: Mercedes zwaar beschadigd na achtervolging (update)

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

RAVENSTEIN - Op de Marktstraat in Ravenstein is maandag 4 februari een Mercedes uit Azerbeidzjan na een wilde achtervolging tot stilstand gekomen tegen een tegenligger. Daarbij raakte de auto zwaar beschadigd. Dit gebeurde omstreeks 14.30 uur. Naar verluidt zat de bestuurder van de personenauto achter een ander voertuig aan na een conflict. Daarbij is een grote ravage aangericht. Tijdens de achtervolging zijn meerdere auto's en de kerkmuur beschadigd. Ook zijn diverse paaltjes geramd en omver gereden. In het hart van de vestingstad ging het mis. Het is op dit moment onbekend hoe de automobilist eraan toe is of wat zijn beweegredenen waren.

(foto's: Charles Mallo)

De achtervolgde auto, een Seat, kwam in eerste instantie weg, maar is later aangetroffen in Reek. Omstreeks half vier verzond de politie een burgernetmelding om in Reek uit te kijken naar twee mannen, in de omgeving van De Steeg. De eerste persoon was licht getint, ongeveer 25 jaar oud, zwart opgeschoren haar met bovenop krullen. Hij droeg een glimmende jas. De andere persoon was blank en droeg een beige jas.

Update 18.20 uur: In de tegenligger in de Marktstraat zat een gezin uit Herpen. Vader, moeder en hun zesjarige zoontje. Zij kwamen met de schrik vrij. De Seat wist hen te ontwijken door via de kerkmuur langszij te glippen, anders had het heel anders af kunnen lopen. De Mercedes kwam net op tijd tot stilstand om letsel te voorkomen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties