Herpen

Getuigen gezocht

Politie jaagt op overvaller met Halloweenmasker in Herpen (update 2)

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

HERPEN - In een woning aan de Aalsvoortsestraat in Herpen vond maandagavond een gewapende overval plaats. De overval zou zijn gepleegd door een man met een Halloweenmasker. Hij had volgens de politie een 'op een vuurwapen gelijkend voorwerp'. Het in de woning aanwezige echtpaar bleef ongedeerd. Zover bekend nam de overvaller alleen elektronica-apparatuur uit de woning mee. (foto's: Gabor Heeres)

"We zijn op zoek naar een man van ongeveer 1.75 meter lengte, die een masker droeg", laat de politie weten. "Daarbij gaat het waarschijnlijk om een zogenoemd Scream-masker. Hij droeg een driekwart groene jas en een groene broek. Helaas is niet duidelijk welke kant hij op weggevlucht is."

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van de overval. "Mensen die rond de tijd van de overval in de buurt van de Aalstvoortsestraat waren, hebben mogelijk iets gezien dat ons kan helpen. Wij verzoeken deze mensen zich bij de politie in Oss te melden via het landelijk politienummer 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties