Zeeland

Bewoner geslagen met honkbalknuppels, gewond aan hoofd

Gewelddadige inbraakpoging op Akkerveld Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Twee mannen hebben donderdag 22 maart tussen 20.40 en 20.45 uur geprobeerd in te breken bij een woning aan het Akkerveld in Zeeland. De bewoner zag hen in de tuin. Ze zijn waarschijnlijk over een schutting aan de Schoolstraat geklomen. De confrontatie draaide uit op een vechtpartij, waarbij de bewoner meermaals geslagen is met honkbalknuppels. De politie trof hem aan met verwondingen aan het hoofd en een bebloed gezicht. De dokter heeft het slachtoffer behandeld.

Er is niet veel bekend van de daders. Het gaat om twee lichtgetinte mannen met een petje op. Ze zijn gevlucht over een schutting die grenst aan de Schoolstraat. De politie heeft nader onderzoek ingesteld.

Er schijnt rond het tijdstip van het voorval (kwart voor negen 's avonds) een fietser gepasseerd te zijn. De politie wil heel graag in contact komen met deze persoon. Ook anderen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben, worden verzocht dit aan de politie te melden. Dat kan via 0900-8844. Het kenmerk van de zaak is 2018055043.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties