Reek

Vermiste Reekenaar na zes weken gevonden in Hertogswetering

Door De redactie van Arenalokaal.nl

HERPEN - In de Hertogswetering is vrijdag 20 december het levenloze lichaam van Jérôme de Roo aangetroffen. De 31-jarige Reekenaar verdween precies zes weken eerder. Hij parkeerde zijn grijze auto vrijdag 8 november tegen het einde van de middag op een parkeerstrook aan de Dorpenweg N277 tussen Overlangel en Reek. Dit is vlakbij het water waar zijn stoffelijk overschot uiteindelijk gevonden is. 

De auto van De Roo heeft twee dagen op de parkeerhaven gestaan. In eerste instantie met open deuren en knipperende alarmlichten. De politie trof het voertuig zondag 10 november aan met een lege accu. In de eerste week na zijn verdwijning zette de familie een zoekactie op poten. De politie zocht met speurhonden rondom de Putwielen, een natuurgebied met water dat grenst aan de plek waar zijn auto werd gevonden. Destijds leverde dit niets op. De Hertogswetering, waarin zijn lichaam werd gevonden, is met dit water verbonden. 

Het is inmiddels bekend dat De Roo is verdronken, maar het is niet duidelijk onder welke omstandigheden dit is gebeurd. De politie heeft al laten weten dat het waarschijnlijk niet om een misdrijf gaat, maar doet nog verder onderzoek. 

|Doorsturen

Brigitta de Roo - van den Bogert

2019-12-22 14:37:08

De doodsoorzaak is bekend: Jerome is verdronken. HOE hij is verdronken is nog geen enkele zekerheid. Als moeder van Jerome  wil ik een rectificatie van deze laatste sugestie. Blijf bij feiten!

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties