Reek

Zoektocht met speurhonden levert niets op

Na tien dagen nog steeds geen spoor van vermiste Reekenaar

Door De redactie van Arenalokaal.nl

REEK/OVERLANGEL - De familie van Jérôme de Roo uit Reek tast nog steeds in het duister over zijn plotselinge verdwijning tien dagen geleden. Van de vermiste man (31) is al tien dagen geen enkel teken van leven vernomen, sinds vrijdag 8 november 17.30 uur. Rond die tijd is hij bij zijn werk in Ravenstein vertrokken. Zijn grijze auto is leeg aangetroffen op de eerste parkeerstrook aan de Dorpenweg N277 tussen Overlangel en Reek. Ondanks een zoekactie van de politie ontbreekt elk spoor. Er is geen enkel aanknopingspunt over waarom De Roo verdwenen is en waarnaartoe.

Jérôme de Roo in de zomer van 2019.

De familie is ten einde raad en maakt zich ernstige zorgen. Een zoekactie van de politie met speurhonden leverde niets op. Ze hebben gezocht rondom de Putwielen, een natuurgebied met water dat grenst aan de parkeerhaven waar de auto van De Roo gevonden is. Verder is zijn vermissingsbericht op social media volop gedeeld. Dit leverde enkele getuigen op die de grijze auto vrijdag 8 november hebben zien staan met knipperende alarmlichten. Zo is inmiddels bekend dat het voertuig er om 18.30 uur al stond, maar dat er niemand inzat. De politie trof de auto zondagochtend 10 november aan met een lege accu.

Oproep
Inmiddels is er een recentere foto van De Roo gepubliceerd. Eentje van drie maanden oud. Hierop draagt hij kleding die hij hoogstwaarschijnlijk op de dag van zijn verdwijning ook aanhad. De familie roept mensen die eerder op de avond iets gezien hebben of meer weten, zich te melden. Dit geldt ook voor automobilisten met een dashcam die daar rond die tijd gereden hebben. Weet je iets dat deze zaak kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

De parkeerhaven aan de Dorpenweg N277 waar de auto van De Roo is gevonden.

De politie heeft bij de Putwielen met speurhonden gezocht.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties