Landerd

16-jarige Schaijkenaar verdacht van mishandeling Zeelander

Door De redactie van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/ZEELAND - De politie verdenkt een 16-jarige inwoner van Schaijk van de zware mishandeling die in de nacht van zondag 29 op maandag 30 december plaatsvond na afloop van het Duifhelse Plak-festival in het dorp. Hierbij liep de 29-jarige Niels Janssen uit Zeeland een schedelbasisfractuur, gebroken oogkassen, een gebroken neus en een gebroken kaak op.

"Al eerder is dezelfde verdachte voor dit incident gehoord, maar door gebrek aan bewijs hebben we deze persoon toen moeten vrijlaten", laat de politie weten. "Zijn rol in het geweldsincident zijn we blijven onderzoeken en dat heeft geresulteerd in een uitnodiging voor een nieuw verhoor. Het onderzoek gaf voldoende aanleiding om deze persoon als verdachte aan te merken voor dit geweldsincident. Het betreft hier een 16-jarige inwoner van Schaijk."

'Veel bruikbare tips'
Op social media is er de afgelopen tijd veel aandacht besteed aan deze zaak, geeft de politie aan. "Mede door deze aandacht hebben zich veel mensen bij ons gemeld met bruikbare tips die wij hebben onderzocht."

De verdachte is na zijn verhoor heengezonden en hij zal zich op een later moment moeten verantwoorden voor zijn daden. "Het slachtoffer ondervindt nog steeds hinder van datgene wat hem is aangedaan, zowel fysiek als mentaal. Het is afwachten of hij weer helemaal de oude wordt."

Lees ook: https://www.arenalokaal.nl/arena/112/regio-oss-uden/landerd/schaijk/personen-gehoord-maar-nog-niemand-zit-vast 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties