Langenboom

Update 2: Verdachte ontucht Langenboom voorlopig op vrije voeten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - De politie heeft zaterdagmiddag een 18-jarige jongen uit Langenboom aangehouden op de Dennendijk. Hij heeft mogelijk ontucht gepleegd met een meisje van 4 uit dezelfde plaats. (foto: Marco van den Broek)

De ontuchtelijke handelingen zouden zaterdagmiddag hebben plaatsgevonden bij de plaatselijke voetbalclub SES. Wat er precies gebeurd is, weet de politie nog niet. De afdeling Zeden onderzoekt de zaak.

Update: Het meisje was zaterdagmiddag op het sportpark van SES aan het spelen. Toen ze even uit het zicht van haar ouders was verdwenen, heeft de verdachte zich vermoedelijk aan het kind vergrepen. Toen ze weer tevoorschijn kwam, werd de politie gealarmeerd en is de verdachte op aanwijzen van de moeder van het meisje aangehouden.

"Gisteren is op ons sportpark een vierjarig meisje mogelijk onheus bejegend", bevestigt voorzitter Wil Frenken op de website van SES Langenboom. "De verdachte van 18 jaar, geen lid van onze vereniging, is opgepakt en zit vast voor verhoor. Zolang niet duidelijk is wat er precies is gebeurd kunnen we hier geen verdere uitlatingen over doen."

Update 2: De verdachte is zondag na verhoor vrijgelaten. Hij blijft nog wel verdachte, maar er zijn op dit moment geen redenen om hem langer in hechtenis te houden, laat de politie weten. De 18-jarige inwoner van Langenboom verblijft sinds zijn vrijlating elders in het land.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties