Velp

Grote brand bij ABC Restaurant in Velp - 'Met kerst zijn we weer open'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - Bij het ABC Restaurant aan de Bosschebaan (N324) in Velp woedde maandagnacht een grote brand. Het vuur brak rond 1 uur uit en is vermoedelijk ontstaan in een wasruimte op de bovenverdieping. De brand, waarbij de vlammen uit het dak sloegen, zorgde voor veel rookontwikkeling. De brandweer gaf om 8 uur vanochtend het sein 'brand meester'. Een gedeelte van het restaurantcomplex is door de brand zwaar beschadigd, maar eigenaar Maarten Meurs laat weten dat ABC tijdens de kerstdagen 'gewoon weer geopend' zal zijn. (foto's: Marco van den Broek en Peter Linders)

Vanwege de uitslaande brand kregen omwonenden dinsdagochtend het advies om hun ramen en deuren te sluiten. De Bosschebaan was tussen de Heijtmorgen en Elftweg lange tijd afgesloten voor verkeer, maar is inmiddels weer open. Er vielen geen gewonden bij de brand.

|Doorsturen

Frank

2019-12-17 11:47:24

Ik denk dat de gerookte zalm wel in de aanbieding zal zijn met de kerst daar. En de rookworsten smaken dit jaar extra rokerig. En voor de papa's een gratis glaasje rokerige whisky.

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties