Grave

Politie tast in duister over oorzaak verwondingen

Gewonde Gravenaar (65) gevonden in eigen woning

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - De recherche onderzoekt wat een 65-jarige man is overkomen die van donderdag 10 mei bewusteloos en zwaargewond werd gevonden in zijn eigen woning aan de Infirmerie in Grave. De politie tast in het duister over de oorzaak van de verwondingen en sluit op dit moment een misdrijf zeker niet uit. Sporenonderzoek moet meer informatie opleveren, maar ook getuigen worden opgeroepen om zich te melden. Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer vroeg in de ochtend gewond is geraakt.

Donderdagochtend kreeg de politie rond 8.45 uur een melding van een vriendin van de bewoner. Zij vond hem met een ernstige verwonding aan zijn hoofd op de grond in zijn huis aan de Infirmerie. De man was niet aanspreekbaar en werd meegenomen naar het ziekenhuis. Hij is nog altijd niet bij kennis en gesprekken met de vriendin en buurtbewoners hebben geen antwoord gegeven op de vraag wat de man is overkomen. Zij hebben niets verdachts gezien of gehoord.

Verder onderzoek
"Het is niet helemaal duidelijk hoe de verwondingen zijn ontstaan", laat de recherche weten. "Ze kunnen het gevolg zijn van een val, maar gezien de verwondingen is ook een misdrijf niet uitgesloten." De technische recherche doet zaterdag uitgebreid onderzoek in de woning. Specialisten gaan op zoek naar sporen die meer duidelijkheid moeten geven over wat er precies is gebeurd. De politie gaat ervan uit dat de man in de vroege ochtend gewond is geraakt.

Weet je meer?
Heb je iets gezien of gehoord? Heb je informatie over wat de man is overkomen? Neem contact op met de recherche via 0900-8844 of vul het tipformulier in.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties