Escharen

Harde botsing met vrachtwagen op N321

In Escharen overleden automobilist is Cuijkse moordverdachte - politie spreekt van zelfdoding

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - Op de N321 tussen Escharen en Grave is maandagmiddag een automobilist om het leven gekomen na een botsing met een vrachtwagen. Waar de politie in eerste instantie uitging van een ongeluk, lijkt er nu sprake te zijn van zelfdoding. 'Deze persoon heeft zelf een einde aan zijn leven gemaakt', is de lezing van Politie Oost-Brabant. Voor zover bekend is de vrachtwagenchauffeur ongedeerd. (foto's: Marco van den Broek)

De ravage op en rondom de Vegetasscheweg is groot. De vrachtwagen ligt gekanteld over de weg en blokkeert al het verkeer. De brandweer heeft de ongevalslocatie afgeschermd. De N321 is in beide richtingen afgesloten. De politie laat weten dat de opruimwerkzaamheden veel tijd in beslag zullen nemen omdat de vrachtwagen op zijn kant terecht is gekomen.

Update 17.30 uur: Slachtoffer is de in Roemenië van moord verdachte Cuijkenaar Johannes V.
De overleden persoon is de 47-jarige Johannes V uit Cuijk. V. werd in Roemenië
gezocht als verdachte van de moord op de 11-jarige Mihaela Adriana. Adriana kwam vrijdag niet thuis van school en werd zondag dood gevonden aan de rand van een bos bij het Roemeense dorp Gura Şuţii. V. verliet Roemenië na de dood van het meisje in allerijl. De Nederlander wordt in Roemenië beschuldigd van vrijheidsberoving, verkrachting en moord.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties