Grave

Burgemeester Van Asseldonk sluit wietkwekerij in Graafse schuur

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Burgemeester Toon van Asseldonk van de gemeente Grave heeft woensdag 26 mei een schuur gesloten voor een periode van zes maanden. Dit omdat recent in deze schuur een wietkwekerij is aangetroffen. Het adres waar deze schuur zich bevindt, wordt om privacy-redenen verder niet bekendgemaakt.

Op 3 maart werd door de politie in een schuur in Grave een hennepkwekerij aangetroffen. Op dat moment bevatte de kwekerij 35 hennepplanten. Burgemeester Van Asseldonk ontving over deze vondst een bestuurlijke rapportage van de politie waarna hij op 20 april zijn voornemen kenbaar maakte om de schuur te sluiten op grond van artikel 13b, eerste lid, onder a van de Opiumwet. Tegen deze vooraankondiging diende de eigenaar van de schuur op 30 april een zienswijze in, maar die gaf de burgervader geen aanleiding om van sluiting af te zien. De schuur is zodoende op 26 mei gesloten voor een duur van zes maanden.

 

|Doorsturen

Hans_891

2021-05-27 12:30:39

Megavonst!!! Laat die medicinale planten toch met rust. Veel mensen hebben baat bij het gebruik van cannabis. Haal het uit de illegaliteit, dan is aftappen van stroom en knoeien en omzeilen van meters ook niet meer nodig en neemt de veiligheid alleen maar toe en de grote crimininaliteit achter de teelt en handel alleen maar af.

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties