Kerken

RK Parochie H. Elisabeth Grave

Door De redactie

RK Parochie H. Elisabeth
Hoofdwagt 1, 5361 EW  Grave
0486-475457 of e-mail administratie@st-elisabethparochie.nl.
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 11 uur.

Pastoor René Aarden
Tolschestraat 21, 5363 TB Velp, 06-22784974.
Website: www.st-elisabethparochie.nl

Sacramenten: voor het toedienen van de sacramenten (dopen, huwelijk, ziekenzalving) dient u rechtstreeks contact op te nemen met de pastoor. Ook bij een overlijden.

Misintenties: voor intenties in de vier kerken kunt u terecht in het parochiecentrum (0486-475457), maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 en 11 uur.

Voor Escharen, Gassel en Velp kunt u zich ook wenden tot de contactpersonen:

  • Escharen: mevrouw T. Cruijsen, 0486-472527
  • Gassel: mevrouw A. van Laarhoven, 0486-423561
  • Velp: mevrouw N. Schuts, 0486-472169


HH Missen: door de week zijn deze op dinsdag om 10.30 uur in Catharinahof, op woensdag, donderdag en vrijdag om 9.30 uur in de St. Elisabethkerk, waar op zondag om 11 uur ook de hoogmis is. Op vrijdag na de H. Mis is er een inloopspreekuur. Uitstelling en aanbidding Allerheiligste: iedere vrijdag aansluitend aan de Marktmis in de stadskerk tot 10.15 uur. In de dorpskerken is er tweewekelijks een eucharistieviering.

Escharen
Zondag 8 maart - 9.30 uur
Eucharistieviering met medewerking van het koor Beers-Escharen
Intenties: Fien Cuppen - van Nooyen, vanwege verjaardag; Riek Cuppen - Spanjers; Harrie van Tiel; Leo Peters; Mina Thijssen - Peters; Theo Derks.

Grave
Zondag 8 maart - 11 uur
Plechtige hoogmis.
Intenties: Rinus Pennings; Anton Hutting; Martien en Riet Willems - Gerrits; Theo Derks; Jan Oerlemans; Tiny Nuijen - Berends; Nelly Stroeken - Giesen; Wiet Genevace; John Loomans; Tonnie Goossens - Cornelissen; Lizette Arts vanwege haar verjaardag; Hans Arts; Riek Opsteegh.

Overleden

  • Tonny Goossens - Cornelissen, op 83-jarige leeftijd in Grave. De plechtige uitvaartdienst was zaterdag 28 februari in de St. Elisabethkerk in Grave, waarna crematie in Beuningen.
  • Op maandag 2 maart overleed Riek Opsteegh in de leeftijd van 75 jaar. Haar plechtige uitvaart, gevolgd door crematie, is op donderdag 5 maart in de Elisabethkerk.

Catharinahof
Iedere dinsdag om 10.30 uur eucharistieviering en telkens op de derde dinsdag van de maand luistert het Gemengd Koor de viering op.

Velp
Zaterdag 7 maart - 17.30 uur
Eucharistieviering met medewerking van het koor Akkoord.
Intenties: Grad en Roos Opsteeg - Lamers; overleden familie Jans - Cornelissen in ’t bijzonder voor tante Annie; Theo Roelofs als jaargetijde; overleden familie Roelofs - Vollenberg; overleden ouders Stans en Fien Jans - Nabuurs en schoonzoon Hans.

Samen aan Tafel
Belangstellenden kunnen zich vanaf 2 maart aanmelden voor de gezamenlijke maaltijd in de zaal van de protestantse gemeente. Aanmelden kan dagelijks van 9.30 tot 11 uur bij het parochiecentrum of telefonisch via 0486-475457.

Actuele informatie
Wij maken de parochianen en andere belangstellenden attent op de website van de Sint-Elisabethparochie met de torens van Escharen, Gassel, Grave en Velp. Kijk eens op www.st-elisabethparochie.nl.

 

H. mis bgv de teerdag van het

Antonius Abtgilde.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties