Grave

Weekmarkt gewoon op Lunette

Grave bereikbaar tijdens Nijmeegse vierdaagse

Door De redactie

GRAVE - Vrijdag 18 juli gaat De route van de Nijmeegse wandelvierdaagse voert op vrijdag 18 juli de militairen (40 kilometer) en alle 50-kilometerlopers door Grave en Gassel. De wandelaars komen via het fietspad van de Thompsonbrug (Maasbrug) Grave binnen, lopen over de Koninginnedijk, Bagijnenstraat, Hoofdwagt, Markt, Rogstraat en via de Brugstraat naar de Jan van Cuijkdijk. Via het Maasveld, Hoeve, Schoolstraat, Dorpsstraat, Ten Holtweg en Graafsedijk vervolgen de lopers hun weg door Gassel. Genoemde route dient vrij te zijn van obstakels.

Sfeerfoto Nijmeegse Vierdaagse.

De binnenstad van Grave wordt op 18 juli van 6 tot ongeveer 13 uur afgesloten voor verkeer vanaf de Klinkerstraat. Het stadhuis en ook de parkeerplaatsen op het Arsenaal blijven bereikbaar. De provinciale weg N321 blijft opengesteld voor verkeer, de maximale snelheid op de maasbrug wordt teruggebracht tot 50 kilometer per uur. Verkeer dat vanuit Cuijk naar Gassel en Grave wil, wordt omgeleid. Ook het verkeer vanuit Grave en Gassel naar Cuijk moet een alternatieve route volgen. Dit wordt met borden aangegeven. De weekmarkt vindt zijn doorgang op de Lunette.

De gemeente adviseert inwoners die aan de route wonen en binnen de genoemde tijdstippen weg moeten om de auto alvast buiten het parcours te plaatsen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties