Escharen

Najaarsrit oldtimerclub Klassiek Mechaniek op 3 september

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Op 3 september houdt Oldtimerclub Klassiek Mechaniek Zeeland haar najaarsrit. Inschrijven kan vanaf 10.15 tot 11.30 uur bij Landgoed De Barendonk aan de Millseweg 13 in Beers. De start is om circa 11.30 uur.

Evenals bij voorgaande ritten verwacht de organisatie dat er zo’n 80 oldtimers, luxe- en vrachtauto’s aan de start verschijnen. De route is circa 80 kilometer lang en gaat via landelijke wegen richting Grave en Overasselt, richting Groesbeek.
Vanaf het terras op de pauzeplaats is er een prachtig uitzicht op het Duitse Reichswald. Vervolgens via Mook naar Ottersum, Beugen, Oeffelt en Langenboom naar het eindpunt, zalencomplex Het Witte Huis aan de Reekseweg 7 in Zeeland, waar men rond 15 uur zal arriveren.

Daar zijn alle deelnemende oldtimers weer uitgebreid te bezichtigen en kunnen de deelnemers en andere belangstellenden nagenieten met zicht op de auto’s, want voor ruime en veilige parkeergelegenheid is gezorgd. Deelname voor leden van KMZ is gratis. Iedere deelnemer ontvangt een aantal consumptiebonnen en een routebeschrijving. Ook niet-leden met een oldtimer of speciale auto kunnen meerijden, maar hen wordt een bijdrage van 12 euro gevraagd, exclusief de kostprijs (3 euro) van een rallybord. 

Voor informatie: www.k-m-z.nl of bel met KMZ-voorzitter Kees Verburg, 06-22458701.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?