Workshop avondfotografie
Workshop avondfotografie RonaldStrijboschPhotography

Workshop avondfotografie in het centrum van Uden

donderdag 30 november 19:00 - 22:00

Workshop avondfotografie.

Het is alweer bijna december, de feestmaand, en het centrum van Uden heeft een prachtige sfeerverlichting om avondfoto’s van te maken.

Ronald Strijbosch Photography verzorgt in november en december speciale workshops avondfotografie voor beginners en minder ervaren amateurfotografen. Lukt het jou maar niet om mooie foto’s te maken in het donker? Daar worstelt menig fotograaf mee en ik wil je daar graag bij helpen.

 Leer begrijpen waarom je foto vaak niet wordt zoals je verwacht had. Ontdekken wat er allemaal mogelijk is, dat is waar het in deze workshops om gaat.

Met wat basiskennis en praktische tips leer je tijdens een photowalk om gebruik te maken van de uitgebreide mogelijkheden voor avondfotografie die je camera biedt. De workshop start met een uurtje uitleg over de basis en speciale technieken voor avondfotografie. Dit in een ontspannen sfeer zodat het voor iedereen te begrijpen is en onder het genot van een kop koffie of thee. Daarna gaan we op pad in het centrum van Uden om mooie foto’s te maken.

Meld je nu aan en ontvang als voorbereiding het nieuwste e-book “Beginnen met avondfotografie” met volop informatie en meer dan 25 inspirerende foto’s geheel gratis!

De workshops vinden plaats op donderdag 23 november, 30 november, 7 december of op 14 december, starten bij Café ’t Stulpke, Markt 7 in Uden en duren van 19:00 uur tot ca. 22:00 uur.

De kosten van de workshops zijn zo laag mogelijk gehouden om iedereen de kans te geven hieraan deel te nemen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op ronaldstrijbosch.nl/avondfotografie-uden