Afbeelding

Led Zeppelin-tribute en hardcore in De Pul

Nieuws 10 keer gelezen

UDEN - In De Pul Uden staan komende maand onder meer een Led Zeppelin-tribute (zaterdag 5 februari) en een optreden van hardcoregroep No Turning Back (zondag 6 februari) op het programma.

\nLed Zep Too is een Engelse Led Zeppelin-tributeband die door heel Europa het beste van deze legendarische formatie laat horen. Mede doordat ze, net als Zeppelin zelf, zo heerlijk kunnen improviseren, hebben ze hier al een aardige naam opgebouwd. Led Zep Too probeert niet het studiogeluid van Led Zeppelin te imiteren, maar juist het echte, ruige live-geluid. De formatie neemt je met haar versies van Dazed & Confused, Whole Lotta Love, Black Dog, Kashmir en natuurlijk Stairway to Heaven mee naar het hart van de classic rock. In een show van 3,5 uur komen ze allemaal langs. Supportact is Blo ya Top, een Nederlandse ZZ Top-tributeband. \n

No Turning Back mag gerust de hardstwerkende hardcore band van Nederland genoemd worden. Binnenkort brengt de band haar nieuwe wapenfeit uit genaamd Take Control waarna de heren aftrappen in 2011 voor een reeks clubshows. Ze krijgen hierbij support van Noyalty en As Enemies Arise en On Fire. Het wordt een ouderwets Hardcore Matinee, de deuren openen om 16 uur. Verwachte eindtijd van het concert is om 21 uur.

Meer info: www.depul-uden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant