Afbeelding

BZB Unplugged bij café D’n Bens

Nieuws 48 keer gelezen

LANGENBOOM - BZB presenteert begin dit jaar een nieuwe Unplugged Tour, voor het eerst zonder ‘treksaxdoedelfluitist’ Robert van Asseldonk in de gelederen. Niemand minder dan Clemens van de Ven komt de Unplugged Shows van BZB versterken. Deze rasmuzikant heeft de hele wereld al gezien en heeft in Nederland onder meer opgetreden tijdens Oerol en het North Sea Jazz Festival. Vrijdag 4 februari is BZB Unplugged te zien in caf

Verrassing
BZB is vooral bekend vanwege zijn imposante tournees langs zo wat alle vaderlandse podia en festivals: Lowlands, Pinkpop en Parkpop, BZB kwam, zag en overwon. Dat de band daarnaast unplugged actief is, is voor velen nog steeds een verrassing. Deze akoestische kunsten hebben ook geleid tot succesvolle theatershows die nu weer op de agenda staan. Ook zagen inmiddels twee unplugged-cd’s het levenslicht.

Zij die BZB van de reguliere elektrische shows kennen, kunnen tijdens deze unplugged-sessies het feest van de verdraaide herkenning vieren. Voor diegenen die nog nooit hebben kunnen proeven van de elektrische hoofdschotel is dit bij uitstek de gelegenheid om eens kennis te maken met de milde versie van dit muzikale gerecht.

Kaarten voor het optreden in D’n Bens kosten 12 euro in de voorverkoop en 14 euro aan de dagkassa. Meer info: www.langenbom.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant