Afbeelding

Tekst & Uitleg geeft nieuwe Informatiegids Landerd uit

Nieuws 15 keer gelezen

Ruud van der Linden start met acquisitie

LANDERD – Bureau Tekst & Uitleg uit Schaijk brengt in maart de nieuwe Informatiegids Landerd uit. Een sprankelende, glossy uitgave met alle mogelijke informatie over de bedrijvigheid in Landerd, toerisme en recreatie, gemeentelijke en sociaal-economische info en allerlei andere lezenswaardigheden over de kernen Schaijk, Zeeland en Reek.

\n

De informatiegids krijgt een formaat van A5+, telt circa honderd pagina’s en wordt volledig uitgevoerd in fullcolour. Direct gekoppeld aan de gids is de website www.landerd.net. Deze bevat onder meer een complete bedrijvenindex, waarin alle Landerdse bedrijven gratis worden opgenomen.

\n

Grote oplage
De Informatiegids Landerd, die eind maart verschijnt, wordt in een grote oplage (ook op de campings en een aantal adressen buiten Landerd) aan bedrijven, winkels en instellingen beschikbaar gesteld als promotioneel serviceproduct voor klanten en relaties.

Enthousiast ontvangen
Bureau Tekst & Uitleg is verantwoordelijk voor de redactie, fotografie en vormgeving van de gids en tevens voor het ontwerp en beheer van de bijbehorende website en alle overige productie. Vorig jaar gaf Tekst & Uitleg de Informatiegids Landerd voor het eerst uit. Door de informatieve en interessante redactionele invulling, de fraaie fotografie en de eigentijdse uitstraling werd de uitgave zeer enthousiast ontvangen. 

Adverteren
Namens Tekst & Uitleg houdt Ruud van der Linden zich bezig met de acquisitie voor de Informatiegids Landerd. Hierbij wordt bedrijven en instellingen de mogelijkheid geboden te adverteren. Ruud liep in 2009 al een aantal maanden stage bij het Schaijkse communicatiebureau en komt nu voor een halfjaar de commerciële afdeling van Tekst & Uitleg versterken. “Daarna ga ik weer verder studeren aan een HBO-opleiding”, vertelt de negentienjarige Schaijkenaar. “Ik ga me de komende tijd vooral richten op de verkoop van advertenties voor de Informatiegids Landerd.”     

Voor meer informatie over de Informatiegids Landerd: 0486-463112, 06-57051724 of ruud@uitleg.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant