Afbeelding

‘Gemeentelijke herindeling in Land van Cuijk moet veel sneller’

Nieuws 7 keer gelezen

Graafse ondernemersvereniging:
GRAVE - De gemeentelijke herindeling in het Land van Cuijk moet veel sneller. Dat vinden de leden van de Graafse ondernemersvereniging Graveon. Tijdens de ledenvergadering van 27 november werd dit standpunt officieel bekrachtigd. Basis voor de wens tot versnelde herindeling vormt de beleidsnota ‘Ondernemend Grave in de Regio’ van november 2013, opgesteld door Kees-Willem van Gorkum van Bureau Excellent. ‘Het is geen vraag meer of gemeentelijke herindeling gewenst is, dit besluit is door de gemeenteraden in het Land van Cuijk genomen’, stelt Jacqueline Le Grand, voorzitter van Graveon.

\n

Graveon is zeer tevreden over de huidige samenwerking met de gemeente Grave en wil deze samenwerking continueren, geeft Le Grand aan. ‘Maar nu 1 januari 2014 het ambtelijk apparaat wordt samengevoegd voor het gehele Land van Cuijk, is Graveon van mening dat Strategie, Beleidsontwikkeling

Graveon
Graveon is de ondernemersvereniging in de gemeente Grave. Ondernemers, detaillisten, dienstverleners en industriële ondernemers zijn lid. Graveon heeft het Centrummanagement Grave opgericht en werkt hier intensief mee samen. Centrummanagement Grave heeft de opdracht PR en marketing voor het centrum van Grave te ontwikkelen. Graveon is belangenbehartiger voor álle ondernemers in de gemeente Grave, ook de ondernemers in het centrum van Grave, en richt zich op de versterking van het economisch klimaat. Graveon organiseert en levert vele diensten voor haar leden en voert samen met ondernemers, de gemeente Grave en Lier Consultancy een kwaliteitverbeterplan uit voor de bedrijventerreinen in Grave.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant