Afbeelding

Marcel Klomp nieuwe Pompers-president

Nieuws 14 keer gelezen

POMPERSTAD – Zaterdag 20 november werd het carnavalsseizoen in Pomperstad traditiegetrouw ingeluid met de onthulling van de nieuwe President van de oudste Ravensteinse carnavalsvereniging, CV De Pompers. President Marcel Klomp (37) werd onder luid gejuich verwelkomd door de carnavalsvierders in Stadsherberg de Keurvorst. Hij wordt bijgestaan door zijn goede vriend adjudant Adrian en pages Karin en Bo.

\nSamen met zijn vrouw Rachel runt Marcel Klomp het internet buro Middle Road in Ravenstein. Hij is een actief lid van Ondernemersbelang Ravenstein (OBR) en aangezetene van de Stamtafel Keurvorst v/d Pfaltz. Hij ondersteunt vele Ravensteinse activiteiten zoals Ravenstein bij Kaarslicht, het Toeristisch Informatie Centrum en Ravenstein 650 jaar door de websites voor deze organisaties te leveren. \n

Als adjudant koos hij de Britse Adrian Dare. Adrian is in het dagelijks leven een meermaals bekroond chef-kok bij restaurant De Amsteleindse Hoeve in Oss en getrouwd met de Nederlandse Judith.

De nieuwe Pomperraad bestaat uit oudgedienden en is verrijkt met een aantal nieuwe gezichten. Kijk voor meer informatie over de activiteiten van De Pompers op www.cvdepompers.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant