Afbeelding

Reina de Bruijn lijsttrekker VVD Oss

Nieuws 22 keer gelezen

OSS – Tijdens de op dinsdag 22 juni gehouden algemene ledenvergadering van de VVD, afdeling Oss en omstreken is Reina de Bruijn-Wezeman gekozen tot lijsttrekker van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen van 24 november.

\n

Reina, die unaniem is gekozen, was eerder van 1990 tot en met 1997 lid van de Osse gemeenteraad.

\n

In 1997 besloot ze de voorkeur te geven aan haar carrière in het ziekenhuis. Het afgelopen jaar bereidde Reina zich voor op een verdere loopbaan in de politiek. Ze is onder meer werkzaam voor de Provinciale Statenfractie van de VVD in Noord-Brabant.
‘Het is een mooie tijd om lijsttrekker te mogen zijn voor de VVD’, zei Reina tijdens haar voordacht in de ledenvergadering. ‘De VVD is voor het eerst in de geschiedenis de grootste partij van Nederland. Ook in Brabant zijn we nu de grootste. Dit biedt mogelijkheden om ook in Oss een goede verkiezingsuitslag te behalen. Het is de hoogste tijd voor de VVD om weer bestuursverantwoordelijkheid te gaan dragen.’
Reina de Bruijn is sinds 1975 woonachtig in Oss, ze is getrouwd en heeft drie dochters. Dochter Bianca is momenteel fractievoorzitter van de VVD-gemeenteraadsfractie in Oss. Bianca heeft echter besloten haar zakelijke carrière te laten prevaleren en, althans voorlopig, een minder actieve rol te willen vervullen in de politiek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant