Afbeelding

Grand Café opent deuren in Kerkstraat Zeeland

Nieuws 15 keer gelezen

Onderdeel van partycentrum Ambianz

\n

ZEELAND - Het voormalige caf

Nu, na een paar weken hard werken, is het einde van de verbouwing in zicht en wordt het eindresultaat meer en meer duidelijk. “Er hebben zich gelukkig geen onverwachte problemen voorgedaan, zodat alles op schema is verlopen. Dat moest ook wel want de ingeplande tijd voor de verbouwing is vrij kort. We wilden in ieder geval ruim voor het WK weer open zijn, want dan staan er diverse acties op stapel. Daarnaast is iedere dag dat je geen gasten kunt verwelkomen natuurlijk een verloren dag”, licht eigenaar Harold van Tiel toe.

Informele sfeer
De verbouwing die noodzakelijk was voor de metamorfose, verloopt dus succesvol. Niet al het oude is de afgelopen weken verdwenen. Zo is de bar op zijn oude vertrouwde stek gebleven maar wel voorzien van een nieuw jasje. Het voormalige café heeft nu een capaciteit van honderd mensen. Door de prettige en informele sfeer nodigt het Grand Café al direct uit tot een feestje. Samen met het grote terras is een bijzonder aantrekkelijk plaatje gecreëerd.
In het Grand Café kan men terecht voor feesten en partijen, koffietafels, bedrijfsborrels, personeelsfeesten, vriendenfeesten of welke gelegenheid dan ook die reden voor een feestje is.
Nadat de eerste berichten over de verbouwing bekend werden, zijn er al vele enthousiaste reacties binnengekomen bij Ambianz. Om aan de behoefte te kunnen voldoen het Grand Café als een van de eersten te bekijken, is besloten een open huis te organiseren. Op zondag 6 juni worden de deuren opengezet en kan iedereen sfeer komen proeven. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd, zoals bezoekers van Ambianz gewend zijn. Het Grand Café is te vinden aan de Kerkstraat 60a in Zeeland. Meer informatie over de mogelijkheden die Ambianz biedt, is te vinden op www.ambianz.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant