Afbeelding

Sportvereniging SDDL houdt feestweekend

Nieuws 149 keer gelezen

\n

Op 28, 29 en 30 mei

\n

DEMEN - Ook dit jaar houdt sportvereniging SDDL uit Demen haar traditionele feestweekend ter afsluiting van het seizoen. Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 mei zijn er tal van activiteiten en festiviteiten voor jong en oud.

\n

Vrijdag 28 mei bijt de jeugd van SDDL het spits af met een disco-/karaoke-avond. Zaterdag 28 mei vindt de jeugdsportdag plaats. Aanvang is om 10 uur.

\n

Vanwege het 60-jarig bestaanvan de korfbalclub is er ’s middags een groots opgezette reünie. Leden en oud-leden worden hiervoor persoonlijk aan geschreven. Naast de reünie is er ook een gemengd korfbaltoernooi. Elk SDDL-team kan hiervoor een team samenstellen, maar ook bijvoorbeeld buurt- en carnavalsverenigingen kunnen zich aanmelden.

Feestavond
De zaterdagavond is zoals gebruikelijk ingeruimd voor de feestavond met dit jaar een optreden van de formatie Wir sind Spitze! Als een wervelwind overdondert deze band het publiek met ‘Die Populairsten Polka’s, die Schönsten Schlager, die Rassigsten Rocker und die Blödesten Ballermann-Hits’. Voeg hier nog een Nederlandsstalig uitstapje aan toe en de eigenaardige mix van Wir sind Spitze! is een feit. De avond wordt verder verzorgd door DJ Dirk Megens. De bar en de muziek beginnen vanaf half negen te draaien.
Zondag 30 mei is het tijd voor de sportievelingen tijdens het sponsorvoetbaltoernooi. Het toernooi begint om 10.30 uur. Voor de kinderen zijn er volop activiteiten, zoals luchtkussens en een mini-kermis. Ook het fancy fair-rad ontbreekt niet.

Speciale gast
De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van een speciale gast. Rond 22 uur is het feestweekend afgelopen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant