Afbeelding

Smaakbuffet in Velp groot succes: zonnige ontmoeting bewoners Residentie Mariëndaal en AZC Grave

Velp 494 keer gelezen

VELP - Op donderdag 25 april werd in het kader van ontmoeting het eerste smaakbuffet ‘Dat smaakt naar meer’ ingericht bij Residentie Mariëndaal-Het Gouden Hart in Velp. Een verslag van José van de Coolwijk, activiteitenbegeleider van Residentie Mariëndaal.

Dit keer stond het buffet in het teken van het Midden Oosten en werd een samenwerking aangegaan met COA en Sociom. Kok Fadi en Kok Karin maakten samen smakelijke hapjes met ‘een oosters tintje’ voor alle aanwezigen. Er klonk vrolijke muziek gebracht door Collin van Gerven en zijn muziekmaatje.

Vele bewoners van het AZC Grave, jong en oud, vonden die donderdag de weg naar Residentie Mariëndaal. Samen met de bewoners van Mariëndaal werd genoten van de heerlijke ‘bites’, de muzikale omlijsting en de ontmoetingen. Ongeveer 70 bewoners namen plaats in de activiteitenruimte De Refter. Ook werd voorzichtig hier en daar een dansje gemaakt. Het initiatief van één van aanwezigen om de accordeon te bespelen werd beloond met een groot applaus.

Waardevolle momenten
Programmabegeleider Arezoe Semim (werkzaam bij COA) vond de middag meer dan geslaagd en hoopt dat hiermee een begin is gemaakt voor een langdurige samenwerking: “We creëerden vanmiddag een waardevol moment voor onze bewoners en ik hoop van ganser harte dat er in de toekomst meer van zulke momenten volgen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant